Individuele (one-to-one) coaching

een dambord Misschien heeft u eerder een cursus Engels gevolgd en was u niet tevreden met wat het u heeft opgeleverd. Wellicht is one-to-one coaching dan effectiever voor u. Persoonlijke coaching in de beheersing van de Engelse taal verschilt van de traditionele klassikale vorm van lesgeven. Bij coaching wordt u geholpen om uw Engels op onderdelen te verbeteren, bijvoorbeeld uitspraak, woordenschat of schrijfvaardigheid. De coaching is gericht op specifieke situaties.

Sommige mensen denken dat, omdat zij op school niet goed in talen waren, het voor hen onmogelijk is om hun uitspraak te verbeteren of om zich zeker van zichzelf te voelen bij het spreken van een andere taal. Bij one-to-one coaching wordt er gefocust op uw behoeftes en gewerkt in uw tempo. Uw taalvaardigheid zal verbeteren en uw zelfvertrouwen bij het communiceren in het Engels zal toenemen.

Persoonlijke coaching in de beheersing van de Engelse taal gaat om het ophalen van uw kennis en het leren van nieuwe vaardigheden. Samen bepalen we uw leerdoelen, formuleren we een strategie en stellen we een leerplan op. De cursus wordt afgestemd op uw leerdoelen en uw professionele bezigheden. U kunt zelf de lengte, frequentie en intensiteit van de cursus bepalen. Bij een één op één benadering gaat het om het ontdekken van nieuwe mogelijkheden in communicatie en om het verbeteren van uw persoonlijke effectiviteit.

Ik ben een gecertificeerde één op één taalcoach. Ik heb een opleiding genoten aan Oxford Telf, Barcelona, een hoog in aanzien staand trainingsinstituut in Europa. Mijn opleider was Mark Powell (MA DipTELF), directeur van Powell Communications en auteur van “Presenting in English, the New Business Matters” en de In Company-series.