Groepen

een groepje imbussleutels Er kunnen zich omstandigheden voordoen die het noodzakelijk maken dat uw medewerkers op korte termijn hun Engels verbeteren. Ik verzorg zowel korte, intensieve cursussen als cursussen die zich over een langere periode uitstrekken. Mijn persoonlijke benadering leidt ertoe dat de cursisten het beste uit zichzelf halen. De duur van een les kan variƫren van het minimum van twee uur tot een workshop van een hele dag.

Professionals die op hoog niveau in het Engels kunnen communiceren hebben een voorsprong op de concurrent die dat niet kan. Ik ontwikkel Engelse cursussen en geef deze bij bedrijven en organisaties. Daarbij richt ik mij op het vergroten van de praktische kennis van de Engelse taal van de cursisten. De cursus wordt ontwikkeld rond de leerdoelen die de organisatie stelt. De logische opzet van de cursus leidt ertoe dat de deelnemers effectief leren. Men leert meer bij een intensieve cursus. Om maximale effectiviteit te bereiken werk ik met kleine groepen. Bedrijven en organisaties kunnen kiezen uit workshops van een dag of wekelijkse cursussen, gespreid over een langere periode.

Samen leren werkt ook als teambuilding in een organisatie. In workshops leren de deelnemers elkaars sterke punten en elkaars ontwikkelpunten kennen. Hun vaardigheden als groep worden ook benut en verder uitgebouwd. Door nieuwe kennis krijgen de deelnemers meer zelfvertrouwen, wordt samenwerking gestimuleerd en wordt een hoger niveau in het Engels voor de gehele groep bereikt.