Referenties

een antiek zakhorloge “Wij werken nu bijna 2 jaar met Paul. Als een freelance trainer heeft hij samen met ons een reeks trainingen ontwikkeld voor onze organisatie. Deze trainingen zijn van een prima niveau en passen volledig in het werkkader van de doelgroep. Zonder uitzondering zijn de evaluaties van de deelnemers (zeer) positief. Men waardeert de inhoud van de training én de wijze waarop Paul de trainingen verzorgt.”
Marian Van Der Hoeven, Director Business Travel Academy division South West Europe at BCD Travel

Paul heeft voor ons bedrijf verschillende soorten cursussen verzorgd. Ik ervaar Paul als een praktisch,energiek, creatief en open-minded persoon. Zijn vermogen om de juiste hoeveelheid humor in de opleiding te verwerken biedt de juiste omgeving voor hard leren op een ontspannen manier. De unieke mix van de competenties van Paul is moeilijk te vinden in een andere trainer.
Irene Knuvers, consultant Business Travel Academy at BCD Travel

Een paar reacties van studenten

“Ik wil graag zeggen dat ik van beide cursusdagen heb genoten. Het maakte duidelijk dat het nodig was om terug naar het leslokaal te gaan en te werken aan grammatica, tijden en uitspraak. Maar het was ook dankzij jouw bijdrage, Paul, dat het twee aantrekkelijke, levendige en interactieve dagen waren. Laten we eerlijk zijn, lessen kunnen snel saai zijn.. Maar jij was in staat humor en een persoonlijke benadering aan de cursus toe te voegen.”
Christopher Klokhuis, Senior consultant e-Commerce Service Centre

“Ik wil je hartelijk bedanken voor de twee cursusdagen in de afgelopen weken. Ik vond het heel erg leuk. Je denkt dat je best goed Engels kunt spreken, maar in het leslokaal merk je dat het niet zo makkelijk is als het lijkt.”
Jose Langeveld, Consultant Meetings and Incentives

“Dank je wel voor het lesgeven. Ik vond de cursus erg leuk en heb veel geleerd. Ik vind het een uitstekende manier om de kennis van de Engelse taal te verbeteren.”
Ad de Klerk, Travel Consultant, BCD Travel